HDZ Požeško-slavonske županije obilježio 27. obljetnicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

HDZ Požeško-slavonske županije položio je vijenac i zapalio svijeće ispred biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana kod zgrade Veleučilišta u Požegi, povodom obilježavanja 27. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Tom prigodom iskazana je zahvalnost prvom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu i svima koji su dali svoj doprinos u stvaranju slobodne, samostalne i moderne europske Hrvatske.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.