OBILJEŽENA 19. OBLJETNICA SMRTI DR. FRANJE TUĐMANA

Članovi županijskog, gradskih i općinskih odbora te stranačkih zajednica Hrvatske demokratske zajednice Požeško slavonske županije, danas u 12 sati polaganjem vijenca i paljenjem svijeća odali su počast prvom hrvatskom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu povodom 19. obljetnice smrti, kod njegove biste ispred požeškog Veleučilišta. Bila je to prigoda za sjetiti se povijesne uloge Dr. Franje Tuđmana u osnivanju i razvoju naše stranke, ali prije svega u obrani i stvaranju neovisne, slobodne i međunarodno priznate hrvatske države.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.