Međunarodni tajnik HDZ-e Davor Božinović u Požegi

U ponedjeljak 3. rujna 2018. godine nakon potpisivanja Sporazuma o sufinanciranju uređenja objekta Policijske postaje Požega s gradonačelnikom Požege, ministar Davor Božinović, koji je ujedno i međunarodni tajnik Hrvatske demokratske zajednice održao je sastanak sa svim gradonačelnicima i načelnicima gradova i općina Požeško-slavonske županije.

 

Obzirom da su  svi gradonačelnici i načelnici u našoj županiji iz redova HDZ-e, tema sastanka bila je aktualna politička situacija u državi i županiji, s posebnim naglaskom na ulogu HDZ-e u razvoju Hrvatske i njezinom pozicioniranju u domaćim i međunarodnim odnosima. Međunarodni tajnik Hrvatske demokratske zajednice Davor  Božinović jasno je ukazao na smjer kojim stranka vodi Hrvatsku prema konačnom cilju, uređenoj, modernoj i naprednoj europskoj državi.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.