Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Povodom obilježavanja i proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5.kolovoza 2018.godine u organizaciji Grada Požege i Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade. Na svečanosti su sudjelovali brojni članovi HDZ-a Požeško slavonske županije, kao i na Misi za domovinu koju je u požeškoj katedrali služio generalni vikar požeške biskupije vlč. Josip Krpeljević.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.