Članovi HDZ-a Požeško-slavonske županije na proslavi u Kninu

Članovi HDZ-a Požeško- slavonske županije organizirano su posebnim autobusom posjetili Knin povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5.kolovoza 2018.

Sudjelovali su na polaganju zajedničkog vijenca i paljenju svijeća kod Spomenika Hrvatske pobjede Oluja 95, na svečanosti podizanja državne zastave na kninskoj tvrđavi nakon koje je održan zračni mimolet i program ACRO grupe Krila oluje i na Misi za domovinu u Crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.