Dan državnosti obilježen molitvom i polaganjem vijenaca uz spomenik na Trgu 123. brigade

Na Trgu 123. brigade u organizaciji Grada Požege polaganjem vijenaca obilježen je Dan državnosti. Vijence su položili predstavnici Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Grada Požege, Požeško-slavonske županije, Hrvatske vojske, policije i drugih. Molitvu je nakon polaganja vijenaca predvodio vlč. Robert Kupčak, župni vikar u Katedrali sv. Terezije Avilske. 

Izvor fotografija: Požeški Vodič

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.