Obilježavanje 26. obljetnice smrti Antuna Božića

Danas je na groblju sv. Ilije u Požegi obilježena 26. obljetnica smrti utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a općine Požega Antuna Božića. Na prigodnom prisjećanju njegovog doprinosa utemeljenju i razvoju HDZ-a te uspostavi i obrani domovine nam Hrvatske u čije je temelje ugradio i svoj život, molitvu je vodio pater fra Zlatko Papac. Uz članove obitelji pokojnog Antuna Božića, u obilježavanju obljetnice smrti sudjelovali su i brojni prijatelji.

11062018 032

Vijenac je položilo i zapalilo svijeće čelništvo Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije i grada Požege.

Uz molitvu, svijeće su zapaljene i na grobu Mate Novačića.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.