26. obljetnica HDZa Pakrac

2. rujna proslavili smo 26. obljetnicu Hrvatske demokratske zajednice u Pakracu. Bila nam je to prilika ugostiti ministra financija Zdravka Marića, koji je nositelj liste HDZa u V. izbornoj jedinici, kao i kandidate s naše liste, liste broj 8: Antonija Jozić, Darko Puljašić i Franjo Lucić.


Hvala fotografu: Domagoj Katić!

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.