ODRŽAN TRADICIONALNI BLAGDANSKI DOMJENAK

FRANJO LUCIĆ: „ZAJEDNIŠTVO UNUTAR STRANKE JE POTREBNIJE NEGO IKADA RANIJE“

 

Požega – U stranačkim prostorijama HDZ –a održan je tradicionalni Božićno – novogodišnji domjenak za predstavnike svih temeljnih ogranaka, stranačke mladeži, stranačke Udruge žena „Katarina Zrinski“, koalicijskih partnera te članove i simpatizere stranke. Prigodni pozdrav uz čestitke predstojećih blagdana nazočnima je uputio predsjednik Gradskog odbora HDZ –a Ante Šolić, a potom i njegov zamjenik i aktualni požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Nazočnima se obratio i župan Požeško – slavonski Alojz Tomašević, te predsjednik Županijskog odbora Franjo Lucić koji se upravo vratio sa zagrebačke sjednice čelništva stranke. Komentirajući aktualnu situaciju u vezi sadašnjih pregovora HDZ-a s predstavnicima koalicijskih lista „Most“, Franjo Lucić je između ostaloga rekao kako takvi pregovori mogu potrajati koliko god bude trebalo, dok pregovori sa SDP-om ne dolaze u obzir.

Prema njegovim riječima vlada Kukuriku koalicije na čelu sa SDP-om pokazala se promašajem a Republici Hrvatskoj su u protekle četiri godine enormnim kreditnim zaduživanjem načinili samo ogromnu štetu. O daljnjem raspletu situacije svakako će ovisiti i rezultati konzultacija sa predsjednicom RH Kolindom Grabar – Kitarović, dok je sada prema Lucićevim riječima unutar stranke i njezinih koalicijskih partnera zajedništvo potrebnije više nego ikada ranije.

 

                                                                                                                                 H.K.

 

 

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.